Modularni sistemi

Showing all 8 results

Prikaži

AUDAC, Modul FM TUNER, TMP-40

Highlights:

TMP40 je tuner sa svjetskom podrškom za FM opseg koji sadrži SourceCon ™ modularnu tehnologiju. Ova jedinstvena tehnologija jamči istinsku implementaciju plug & play na bilo kojem kompatibilnom uređaju. Kada se umetne u utor za podršku, modul se odmah instalira, otkriva i sprema za rad bez potrebe za dodatnim unutarnjim ožičenjem ili složenom konfiguracijom. TMP40 omogućuje pristup širokom rasponu radio stanica, a istovremeno jamči visokokvalitetnu reprodukciju zvuka. Odabir stanice može se izvršiti ručno ili automatski, dok se do 10 preferiranih kanala može interno pohraniti i opozvati. Informacije o radio postaji koje prenosi RDS mogu se pronaći, dok druge funkcije poput mono / stereo prebacivanja (FM) uvijek jamče najbolju moguću jasnoću zvuka. Osim razine izlaznog signala koju je moguće konfigurirati, glasnoća obavijesti o prometu može se pojedinačno podesiti što jamči najbolju razumljivost u određenim aplikacijama koje zahtijevaju. Snaga prijema signala može se dobiti iz modula i prikazati na grafičkom sučelju upravljačkog uređaja. Ulaz za antenu izveden je konektorom tipa F na svojoj ploči, omogućavajući povezivanje priloženog antenskog kabela ili bilo koje druge vanjske antene pomoću koaksijalnog kabela od 75 O. Uravnoteženi stereo linijski izlaz povezan je putem dvije 3-pinske veze priključnih blokova.

Pošaljite upit

  Ime

  Email

  Naslov

  Poruka

  Pošaljite upit

   Ime

   Email

   Naslov

   Poruka

   AUDAC, Uređaj modul DAB/FM, DMP-40

   Highlights:

   DMP40 je profesionalni DAB / DAB + i FM tuner koji sadrži SourceCon ™ modularnu tehnologiju. Ova jedinstvena tehnologija jamči istinsku implementaciju plug & play na bilo kojem kompatibilnom uređaju. Kada se umetne u utor za podršku, modul se odmah instalira, otkriva i sprema za rad bez potrebe za dodatnim unutarnjim ožičenjem ili složenom konfiguracijom. DMP40 omogućuje pristup širokom rasponu radio stanica, a istovremeno jamči visokokvalitetnu reprodukciju zvuka. Odabir stanice može se izvršiti ručno ili automatski, dok se do 10 preferiranih kanala može interno pohraniti i opozvati. Informacije o radio postaji koje prenosi RDS / Radiotext mogu se pronaći, dok druge funkcije poput mono / stereo prebacivanja (FM) uvijek jamče najbolju moguću zvučnu jasnoću. Izlaznu razinu signala moguće je konfigurirati, a podržana je kompresija dinamičkog raspona (DRC), poboljšavajući razumljivost za male glasnoće u aplikacijama s visokom razinom pozadinske buke. Snaga prijema signala može se dobiti iz modula i prikazati na grafičkom sučelju upravljačkog uređaja. Ulaz za antenu izveden je konektorom tipa F na svojoj ploči, omogućavajući povezivanje priloženog antenskog kabela ili bilo koje druge vanjske antene pomoću koaksijalnog kabela od 75 O. Uravnoteženi stereo linijski izlaz povezan je putem dvije 3-pinske veze priključnih blokova.

   Pošaljite upit

    Ime

    Email

    Naslov

    Poruka

    AUDAC, Modul MEDIA PLAY/REC, MMP-40

    Highlights:

    MMP40 je profesionalni medijski uređaj za reprodukciju i snimač koji sadrži SourceCon ™ modularnu tehnologiju. Ova jedinstvena tehnologija jamči istinsku implementaciju plug & play na bilo kojem kompatibilnom uređaju. Kada se umetne u utor za podršku, modul se odmah instalira, otkriva i sprema za rad bez potrebe za dodatnim unutarnjim ožičenjem ili složenom konfiguracijom. MMP40 podržava reprodukciju medija s USB memorijskih pogona za širok spektar komprimiranih audio formata bez gubitaka. Moguća je reprodukcija medija za MP3, OGG, AAC, FLAC, WMA i WAV datoteke, dok se snimke mogu snimati u datotekama MP3, OGG i WAV. Sve se informacije o medijima, poput zapisa, izvođača, načina reprodukcije, … uključujući čak i grafičke naslovnice albuma, mogu dohvatiti s MMP40, što omogućuje njihovo prikazivanje na upravljačkom uređaju ili softverskom sučelju. I uravnoteženi stereo linijski izlaz (reprodukcija) i uravnoteženi stereo linijski ulaz (snimanje) implementirani su na njegovu ploču, koristeći dvije 3-pinske veze priključnih blokova.

    Pošaljite upit

     Ime

     Email

     Naslov

     Poruka

     AUDAC, Modul VOICE FILE, FMP-40

     Highlights:

     FMP40 je profesionalni uređaj za reprodukciju glasovnih datoteka koji sadrži modularnu tehnologiju SourceCon ™. Ova jedinstvena tehnologija jamči istinsku implementaciju plug & play na bilo kojem kompatibilnom uređaju. Kada se umetne u utor za podršku, modul se odmah instalira, otkriva i sprema za rad bez potrebe za dodatnim unutarnjim ožičenjem ili složenom konfiguracijom. FMP40 sadrži 50 programabilnih okidača (tajmer i / ili kontakt) koji se mogu koristiti za pokretanje poruka glazbenih / glasovnih datoteka pohranjenih na različitim vrstama nosača medija. Reprodukcija medija s USB memorijskih pogona moguća je kad se umetne u upravljački uređaj, dok unutarnji utor za Micro SD karticu sigurno zaključava nosač za programe u kojima nisu potrebne česte promjene medija. Reprodukcija medija podržana je u datotekama MP3, WMA, WAV, FLAC, OGG i AAC s brojnim podržanim brzinama prijenosa. Svaki od 15 kontakata može se pojedinačno konfigurirati, nudeći odabir za aktiviranu medijsku datoteku i normalno otvaranje (NO) ili normalno zatvaranje (NC). Način reprodukcije može se odabrati između pulsnog okidača (reprodukcija kompletne pjesme) ili zaustavljanja po otpuštanju. Okidanje događaja omogućuje aktiviranje u unaprijed definiranim trenucima. Ostale postavke, poput dodjele razine prioriteta i ponavljanja, čine FMP40 cjelovitim i svestranim rješenjem za bilo koju aplikaciju koja zahtijeva reprodukciju glasovnih datoteka, u rasponu od oglasa i najava do hitnih poziva.

     Pošaljite upit

      Ime

      Email

      Naslov

      Poruka

      AUDAC, Modul INTERNET PLAYER, IMP-40

      Highlights:

      IMP40 je profesionalni internet radio uređaj koji sadrži SourceCon ™ modularnu tehnologiju. Ova jedinstvena tehnologija jamči istinsku implementaciju plug & play na bilo kojem kompatibilnom uređaju. Kada se umetne u utor za podršku, modul se odmah instalira, otkriva i sprema za rad bez potrebe za dodatnim unutarnjim ožičenjem ili složenom konfiguracijom. IMP40 ima jedinstvenu Linum ™ tehnologiju koja eliminira svako neželjeno ponašanje poput naglog preskakanja kanala ili zaustavljanja glazbe. Kad se veza prekine, automatskim prebacivanjem na umetnute medijske nosače (USB pogoni) izbjegavaju se neugodne tišine u aplikacijama za pozadinsku glazbu. Nakon toga će se audio tok automatski i neometano obnoviti. Sinkronizira se s vTuner bazom podataka koja sadrži preko 30.000 kanala, omogućavajući odabir prema različitim kriterijima kao što su žanr, mjesto, jezik, … dok se prilagođeni tokovi također mogu dodati na popis želja do 100 unosa. Ulazna veza provodi se konektorom tipa RJ45 sa LED indikatorima na ploči, što omogućuje povezivanje na bilo koju ethernet mrežu. Uravnoteženi stereo linijski izlaz povezan je putem dvije 3-pinske veze priključnih blokova.

      Pošaljite upit

       Ime

       Email

       Naslov

       Poruka

       Na upit
       Pošaljite upit

        Ime

        Email

        Naslov

        Poruka

        AUDAC, Kućište modula, XMP-44

        Highlights:

        XMP44 je profesionalni modularni audio sustav s 4 utora za sučelja za kartice SourceCon ™ u koje se mogu instalirati razne varijacije opcionalnih modula. Raznolikost dostupnih modula kreće se od FM tunera do DAB & DAB + tunera, internetskih radio tunera, sučelja za glasovne datoteke i mnogih drugih. Fleksibilna arhitektura omogućuje bilo koju kombinaciju projekata do četiri izvora, što rezultira uistinu svestranim rješenjem koje će ispuniti potrebe svakog korisnika uzimajući u obzir kristalno čistu reprodukciju zvuka. Istovremeni rad za sva četiri modula čini ga kompaktnim sustavom s više izvora što je savršeno proširenje za bilo koji višezonski audio sustav.Korištenje slobodno dostupne aplikacije AUDAC Touch ™ za pametne uređaje jamči potpunu kontrolu i konfiguraciju sustava s bilo kojeg uređaja na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme. Opcionalno Dante ™ sučelje dostupno je za XMP44. Instalacija ovog mrežnog sučelja omogućuje primanje i slanje visokokvalitetnog zvuka niske latencije preko standardne Ethernet mreže.

        Pošaljite upit

         Ime

         Email

         Naslov

         Poruka

         Moja košarica

         Close

         Nema proizvoda u košarici.

         Kreni u kupovinu!

         Login & Signup